Advokaterne i Jyllandsgården

Ejendomsadministration

Vi administrerer dine udlejningsejendomme og sikrer personlig og professionel håndtering, bakket op af vores ekspertise på det lejeretlige område.

Ejendomsadministration

Vi hjælper dig som er udlejer

Lad os passe godt på din portefølje. Vi kan skræddersy en løsning som passer netop til din virksomheds behov. Hos os er ingen for små, vi tager os godt af dig og dine ejendomme, uanset om der er tale om én enkel enhed eller flere hundrede. 

I modsætning til de store ejendomsadministrationshuse har du hos os én sagsbehandler på din portefølje, som er til rådighed for dig. 

Vi sikrer personlig drift, hvor du som ejer kan være helt med på side linjen hvis du ønsker dette. Med vores administrationsprogram får du fuld gennemsigtighed og adgang til din portefølje, hvor du kan følge med i alt på daglig basis. 

Vi varetager alt lige fra 

  • Opkrævninger, rykkere og udsættelser 
  • Betaling og bogføring af regninger 
  • Kommunikation med lejere 
  • Håndtering af skader og fejl/mangler 
  • Udarbejdelse af lejekontrakter 
  • Varslinger og lejeforhøjelser 
  • og meget mere…

Kontakt vores ejendomsadministrator Louise Veirup på mail: lv@kapas.dk for at høre mere om dine muligheder.  

Om vores ejendomsadministrator

Louise Veirup - ejendomsadministrator Advokaterne i Jyllandsgården

Mit navn er Louise Veirup, jeg er uddannet Finansbachelor med speciale i ejendomsadministration, hvilket giver mig et skarpt øje for både økonomi og drift af ejendomme. Jeg har været ansat hos Advokaterne i Jyllandsgården siden medio 2022. Inden min fastansættelse har jeg drevet selvstændig virksomhed, og er derfor vant til at prioritere god arbejdsmoral, deadlines og generel drift af virksomheder. 

Det er min ambition  at sikre god og kompetent ejendomsadministration til alle!

Uanset din porteføljes størrelse sikrer jeg personlig og kompetent håndtering, med gennemsigtighed og god kommunikation i højsædet.