Advokaterne i Jyllandsgården

Bolighandel

Vi er eksperter på handel med fast ejendom, fritidshuse og erhvervsejendomme og lokaler.

Bolighandel

Vi har ekspertise inden for alle former for bolighandler.

Din tryghed er vigtig for os, og derfor er det vores formål at give dig en tryg bolighandel uden ubehagelige overraskelser. 

Såfremt du ønsker at bruge os som boligadvokat i din bolighandel, skal du meddele dette til ejendomsmægleren/sælgers rådgiver.

Du skal samtidig bede ejendomsmægleren om at indsætte i købsaftalen, at handlen er betinget af din banks og boligadvokats godkendelse. Så længe dette fremgår, kan du roligt skrive under på købsaftalen. Mægleren vil herefter sende alle dokumenterne til os.

Efter modtagelsen af dette kontakter vi dig straks efterfølgende, hvor vi indenfor kort tid vil aftale et møde for godkendelsesfristen. 

Inden vores møde har vi som boligadvokater gennemgået dine dokumenter og lavet et udkast til et godkendelsesbrev til ejendomsmægleren, hvoraf det fremgår hvilke punkter, der i handlen kan godkendes. 

På vores møde drøfter vi alle handlens dokumenter, og punkterne i vores godkendelsesbrev.

Umiddelbart efter mødet sender vi godkendelsesbrevet afsted til mægleren med de punkter, som vi har aftalt. Herefter vil der være korrespondance mellem mægleren og os. Du er naturligvis med på sidelinjen, og vi sikrer os, at du er indforstået med de svar, vi giver mægleren.

Når der er enighed mellem os og mægleren, kan handlen godkendes endeligt.

Priser

Vejl. pris: 6.000,00 – 8.000,00 kr excl. moms.

Priserne er kun vejledende og kan kun bruges som retningslinjer i en almindelig bolighandel. Ønsker du en mere præcis beregning på din bolighandel, bedes du kontakte os.

Brug for hjælp? Skriv til en af vores dygtige sekretærer, som HAR med handler AT GØRE

Advokaterne i Jyllandsgården A/S tilbyder rådgivning indenfor de fleste erhvervsretlige retsområder, og de vigtigste centrale private retsområder, som køb og salg af fast ejendom, familie- og arveret, forsikrings- og erstatningssager samt kontraktretlige forhold.

Kirsten Fisker

Sonja Rohde